Styling

Betover uw speciale dag met het Stylingspakket van Rosa Blanca, waar elke nuance van elegantie tot leven komt. Van de sierlijke tafelsettingen tot de verfijnde bloemstukken, wij omhullen uw evenement met een vleugje tijdloze klasse. Laat ons de kunst van details perfectioneren, zodat uw dromen werkelijkheid worden op de meest stijlvolle manier. Bij Rosa Blanca streven we naar meer dan alleen het organiseren van een evenement; we creëren een onvergetelijke ervaring doordrenkt met schoonheid en verfijning

In het rijk van liefde, waar dromen ontstaan, Staat Rosa Blanca klaar, als de maan die straalt aan de hemelbaan. Een symfonie van elegantie, een dans van pure pracht, Ons stylingspakket, een liefdesverhaal vol pracht.

Tafels gehuld in satijn, als de zachte streling van de nacht, Bloemen die fluisteren, in kleuren zo zacht. Rosa Blanca creëert, als een kunstenaar van de ziel, Een tableau van liefde, waar ieder detail verschijnt als een juweel.

Laat ons uw moment omhullen, met tederheid en smaak, De magie van Rosa Blanca, als een liefdesgedicht zo raak. In elk arrangement een verhaal, verteld met liefdevolle hand, Wij brengen dromen tot leven, in ons stijlvolle liefdesland.

Stylingspakket Rosa Blanca


Kennismakingsgesprek:
Hierin leren we elkaar kennen, vertellen wij wat Rosa Blanca voor jullie kan betekenen, hoe dit pakket in elkaar zit, maar het allerbelangrijkste er moet een klik zijn. Jullie moeten ons kunnen vertrouwen op 1 van de belangrijkste dagen in jullie leven.


Styling advies gesprek
Wij maken een brochure met op maat gemaakte informatie, die sturen wij op voordat wij dit gesprek gaan voeren. Jullie kunnen dan rustig nadenken over jullie stijl. Tijdens het gesprek bespreken wij nogmaals jullie wensen en de informatie uit de brochure.


Stylingsplan
Nadat jullie de "droom" locatie hebben gevonden, hebben wij een op maat gemaakte stylingsplan. Het plan is gemaakt op jullie budget

 

Aanwezig trouwdag
Op deze dag zijn wij de vraagbaak voor alle leveranciers en gasten. Jullie worden dus niet met onnodige vragen lastig gevallen en wij weten precies jullie wensen.
Wij zijn op jullie trouwdag 3 uur aanwezig. (Langer in overleg)


Assistent
Bij dit stylingspakket zit een assistent er standaard bij. Dit is noodzakelijk aangezien decoreren veel tijd kost en je de dag zelf maar beperkt tijd hebt.

 

Rosa Blanca is gespecialiseerd in al uw wensen wat betreft styling. Hierin gaan wij professioneel om met de wensen van het bruidspaar en wordt geadviseerd wat voor uw budget en wens de beste keuze is.


Wedding Stylist

  • Professioneel ervaren stylist
  • Creatief en doelbewust
  • Respectvol en betrouwbaar over uw wens
  • Op maat gemaakte factuur
  • 3 uur aanwezig op locatie
  • Professionele Assistent(e)
  • Toegang tot betrouwbare leveranciers 
  • Korting op stylingsproducten.