Mijn eigen trouwdag!

Gepubliceerd op 19 juli 2023 om 20:00

Het was vanuit mijn kant de afgelopen weken radio stilte, wat is er in die tijd veel gebeurd zeg.

23 juni was het eindelijk zover, mijn man en ik zijn in het huwelijksbootje gestapt. 3 jaar lang ben ik bezig geweest met plannen en wat was dit fantastisch, ook dit ging zeker niet zonder slag of stoot wat veel bruidsparen die hun bruiloft zelf gepland hebben zullen herkennen.

Spanningen bij het bezoeken van locaties, offertes ontvangen of trouwlocaties die afzeggen vanwege verbouwplannen.


De stress van twee meningen over een bruiloft wat één mening moet worden. Bij elke keuze voor deze ene speciale dag brengt stress te wegen.
En wellicht de meeste herkennende situatie, ik was enthousiaster met de bruiloft bezig dan mijn man. Wat veel irritaties en spanningen tussen bruidsparen teweeg kan brengen.
In mijn volgende blog zal ik daar meer over vertellen hoe je met deze situatie om kan gaan!

 

Maar wat was onze bruiloft perfect, een bloedhete maar vooral een liefdevolle bijzondere dag.
Alle clichés zijn waar, de tijd vliegt voorbij, je had nog zo graag even langer bij het altaar gestaan of langer op de dansvloer.

Even een shoutout naar mijn ceremoniemeester, wat heeft zij het fantastisch gedaan. Het draaiboek zat perfect in elkaar, maar voor alle bruidsparen die nog moeten gaan trouwen, zo’n dag loopt nooit volledig volgens planning. Hierin is zo ontzettend goed geanticipeerd dat het niet opviel bij de gasten.

Wij zijn beide verzorgd door Esmiralde de Waal – Hair and MakeUp Artist. Wat brengt deze ontzettend lieve vrouw rust en vertrouwen op de dag. Zij was de gehele ochtend en middag bij ons.
We zagen er prachtig uit en depte onze zweet af en zorgde ervoor dat wij er weer goed uitzagen.

Naast de HMUA hadden wij twee fotografen: Wim Wilmers en Kristin Wilmers, wat een fantastisch duo. Zij zijn zo goed op elkaar in gespeeld en ze zijn beide speels waardoor het juist een fijne samenwerking was op deze dag.

Om Onze dag compleet te maken hebben wij een videograaf ingehuurd, wat een lieve man zeg. Alles was tip top in orde en een ontzettend mooie film.

Tevens zagen wij er prachtig uit dankzij Koonings en Santarello Trouwbeleving in Breda.
Allebei een top ervaring gehad.

Voor de lezers onder ons die denken, maar waar zijn zij nu getrouwd dan? Landgoed Huis de Voorst in Eefde. Wat een prachtige locatie, sluit exact aan hoe wij beide zijn en waar wij van houden.

Naast onze ontzettend mooie dag, heeft Rosa Blanca – Wedding & Events vele mooie samenwerkingsgesprekken gehad. Deze blijven nog even geheim maar zullen binnenkort online komen.

Het allerlaatste nieuws voor Rosa Blanca blijft zeker geheim. Tipje van de sluier,

Rosa Blanca breidt uit!

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.